fbpx
Erbjudanden2022-01-09T06:41:01+01:00
Weekendpaket

*” anger obligatoriska fält

Hidden
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Räkafton
Weekendpaket Guldpaket

Våra bästa erbjudanden

Ta med dig någon du tycker om på en avkopplande weekend i skärgårdsmiljö hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn.  Gå strandpromenaden längs havet,  och blicka ut över havet och horisonten, där himmel möter hav. Njut av naturens skådespel oavsett säsong. Slappna av i vår relaxavdelning med bubbelpool och bastu eller njut av en god middag i hamnen. Besök ett av våra populära event så som Räkafton eller Afternoon Chocolate.

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Ät så mycket räkor ni orkar från Nynäs Rökeri.

Skärgårdsmyspaket

Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni myser i vår relaxavdelning

Skaldjurspaket

Lyxa till det med en skaldjursweekend i Nynäshamn. Njut av skärgården och havets läckerheter.

Silverpaket

Skåla i vin eller mousserande som finns på rummet vid incheckning. Blicka ut över utsikten från er balkong och varva ner.

Afternoon Chocolatepaket

Kan du tänka dig något härligare än en Afternoon Tea där allt du serveras innehåller choklad? Då är det här paketet för dig!

Bronspaket

Spendera en mysig skärgårdsweekend i Nynäshamn hos oss på Skärgårdshotellet och njut av en 3-rättersmiddag.

Relaxavdelningen

Njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning, helt för er själva, med bubbelpool och bastu efter dagens aktiviteter.

Hundrum

Vi älskar hundar och har full förståelse att våra fyrbenta vänner också vill bo på hotell. Därför är vi ett hundvänligt hotell.