Hotellets gym

Håll formen i Maskinrummet

Som hotellgäst på Skärgårdshotellet har du alltid fri tillgång till Maskinrummet (hotellets gym) som har öppet dygnet runt. Maskinrummet är utrustat med styrketräningsmaskiner, fria vikter och crosstrainer. Maskinrummet hittar du på entréplan till höger om receptionen.

Föredrar du fågelkvitter så tipsar vi i receptionen gärna dig om våra bästa promenad- eller löprundor. Eller varför inte testa ”Sveriges längsta idrottsplats”? Längs Ringvägen har Nynäshamns kommun nämligen satt upp elva styrketräningsredskap, redo att användas dygnet runt. Bättre utsikt från gymmet kan man inte få.

Våra bästa erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

Skärgårdsmyspaket

Det behövs lite mys i dessa tider. Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni, helt för er själva, myser i vår relaxavdelning

LÄS MER

  • Afternoon Chocolate

Afternoon Chocolatepaket

Kan du tänka dig något härligare än en Afternoon Tea där allt du serveras innehåller choklad? Då är Afternoon Chocolatepaketet något för dig!

LÄS MER

nynastips

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm!!

Få våra bästa tips
mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få erbjudanden och senaste nytt från oss.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du till vår integritets– och cookiespolicy.