Aktiviteter

Många skratt och en mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens. De allra bästa idéerna kommer ju sällan vid konferensbordet. Vi erbjuder en uppsjö av förslag och alternativ för er aktivitet när ni är hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Nedan har vi samlat ett urval.

chokladprovning

Chokladprovning

Få en guidning genom Chokladens historia, odling och tillverkning. Provsmaka olika sorters choklad, samt flera olika sorters praliner från Chokladhusets egna tillverkning som sker lokalt i Nynäshamn.

Läs mer
bryggerivisning

Bryggerivisning

Upplev en visning av det lokala bryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri. Smaka på de flesta olika ölsorter beroende på säsong. Lukta på humle, smaka på malt och se hur ölen bryggs.

Läs mer
fiskesafari

Fiskesafari

Upplev Nynäshamn i sitt rätta element nämligen till havs. Följ med på en spännande fiskesafari inomskärs eller ute till havs utanför Nynäshamn året runt. Årstiderna och vädret bestämmer vart vi går.

Läs mer
kreativt_maleri

Kreativt Måleri

Kreativt Måleri är en metod för att frigöra den egna kreativiteten och att hitta ett eget sätt att göra bildkonst. Genom olika måleriövningar lär ni er att släppa kontrollen och släppa loss måleriet.

Läs mer
yoga

Yoga

Avrunda er konferens med ett avkopplande yogapass tillsammans. Välj den yogaform som passar er bäst. Kom ner i varv bli starka och energifyllda tillsammans.

Läs mer
nynastips

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm!!

Få våra bästa tips
mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få erbjudanden och senaste nytt från oss.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår integritets– och cookiespolicy.