Aktiviteter på Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Inomhus, utomhus, fysiskt, mentalt, kreativt, roligt, svårt, teambuildande, annorlunda eller kanske gott. Vi erbjuder en uppsjö av förslag och alternativ för er aktivitet när ni är hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Vad sägs om fiskesafari inomskärs eller ute till havs? Chokladprovning där ni får historik, guidning i chokladens värld bland kakaobönor, kvalitéer och tillverkning? Besök och visning på Nynäshamns Ångbryggeri där ni kliver in i ölens värld.

Oavsett vad ert syfte med aktiviteten är så hjälper vi er med att finna rätt aktivitet för er.

 

Fiskesafari

Följ med på en spännande fiskesafari inomskärs eller ute till havs utanför Nynäshamn.
Ekolodet borgar för fångst som består av lax, öring, gädda och gös. Båtarna har all tänkbar säkerhetsutrustning och guiderna har skepparexamen.

Fiskare i solnedgången Fiskesafari Fiskare i solnedgången

Chokladprovning

Ni får en guidning genom Chokladens historia, om odling och tillverkning samt skillnader mellan olika sorters choklad, kakaobönor och kvalitéer. I anslutning till detta sker en provsmakning av olika sorters vit, ljus och mörk choklad, samt flera olika sorters praliner från Chokladhusets egna tillverkning. Chokladhuset som bland annat levererar chokladen till Nobelmiddagen. Provglas av passande drycker serveras till.

Underbart god choklad Chokladtryfflar Prova underbara chokladtryfflar

Visning på Nynäshamns Ångbryggeri

Vi anordnar visningar på Nynäshamns ångbryggeri (som tillverkar flera olika prisbelönta ölsorter). Ni får höra om bryggeriet, de olika ölsorterna och bakgrunden om hur det hela startade.

Kall öl serveras våra gäster Lär dig hur ölen tillverkas Bedarö Bitter

Kreativt Måleri

Med musik, massor av färg och breda penslar målar ni tillsammans med er instruktör och ökar kreativiteten och glädjen. Det är ett verktyg för att öka din kreativitet både i arbetslivet och i privatlivet.

Väck din kreativitet med vår målaraktivitet Upptäck målarglädjen

Yoga-övningar

Pröva på Yoga hos oss med en utbildad instruktör.

Elisabeth är diplomerad Kundaliniyogalärare vid IMY – Institutet för medicinsk yoga,  samt utbildad i 200-timmars Viryayogalärarutbildning och utbildad instruktör i Fitnessyoga.

Den yoga som utövas och erbjuds är Kundaliniyoga (Terapeutisk), Dynamisk Viryayoga samt en lugnare form av Hatha Yoga.

 

Yogarum Meditation Prova yoga och känn lugnet

Dryckesprovning

Det finns ett stort hav av olika drycker och en provning kan gå till på många olika sätt. Det är en både lärorik och lättsam upplevelse. Drycker som går att göra provningar med är öl, whisky och vin.

Vitt vin Prova olika öler En ost och vinkväll kanske? Whiskeyprovning