Bröllop & Fest

Bröllop & Fest

Fira en av livets största dagar hos oss. Oavsett om ni önskar ett litet intimt bröllop eller en storslagen fest är ni i trygga händer. Vi erbjuder allt ni behöver för er stora dag. Håll en mindre vigsel i vår skärgårdsmiljö och avsluta med efterföljande middag för de närmsta. Eller håll er vigsel i Nynäshamns kyrka och avsluta med middag och fest hos oss, bara ett stenkast ifrån kyrkan.

Bröllopsnatten spenderar ni givetvis i ett av hotellets dubbelrum med havsbalkong. Självklart finns det även möjlighet för alla era långväga gäster att checka in. Då föreslår vi även att ni avslutar firandet med en gemensam långfrukost tillsammans med vänner och familj som bor över.

För bokning och mer information

Vänligen kontakta oss på info@skargardshotellet.se eller ring på 08-520 111 20 så hjälper vi er att skräddarsy en minnesvärd stund.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Låt oss ta hand om ert arrangemang

Dop och namngivning

Samla nära och kära för att fira och hälsa ert mirakel välkommen till världen i vår familjära skärgårdsatmosfär.

Minnesstund

Bjud in till minnesstund och umgås i lugn och ro efter begravningen. Få tid att prata, dela minnen och umgås i lugn och ro.

Bröllop och fest

Fira en av livets stora dagar hos oss. Oavsett om ni önskar ett litet intimt bröllop eller en storslagen fest är ni i trygga händer.