Familjen Andersson

Familjen Andersson

Skärgårdshotellet i Nynäshamn AB är ett familjeägt hotell och drivs av familjen Andersson tillsammans med personal. Marita och Anders Andersson köpte hotellet år 2006. Ett år efter köpet utsågs hotellet till Årets företagare med motiveringen:

”Marita Andersson har genom sitt engagemang, starka vilja och målinriktning förverkligat sin dröm om att kunna driva ett eget hotell med konferensmöjligheter. Verksamheten har nu utvecklats till ett välfungerande hotell- och konferensanläggning. Marita har visat prov på ett utpräglat entreprenörskap, stor flexibilitet och är en god förebild för andra företagare vilket gör henne till en värdig mottagare av utmärkelsen. ”

När de köpte hotellet hade Marita en lång bakgrund inom hotellbranschen och Anders hade arbetat hela sitt liv inom byggbranschen. Hans kunskap om bygg har kommit till användning när renoveringsarbeten gjorts på hotellet. Ett av Anders stora intressen är dessutom att laga mat, vilket har lett till att han ofta har ett finger med i spelet i köket.

Ägarduons son Marcus arbetar som hotellchef och har en central roll på hotellet som ser till att det är ordning och reda på allt från bokningar, konferenser till scheman. Dottern Amanda har tidigare arbetat som marknadsansvarig för hotellet men driver nu mera det egna företaget Webbkommunikatör Stockholm AB.

Varmt välkomna hem till oss!

*” anger obligatoriska fält

Hidden
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Ange ett nummer från 0 till 3.
Ange ett nummer från 0 till 1.
Ange ett nummer från 0 till 1.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer om oss

Det hela började med Järnvägshotellet/Nynäs krog som länge var ett av Nynäshamns mest kända landmärken och en byggnad med spännande historia.

Endast 40 minuter ifrån Stockholms Centralstation hittar du Skärgårdshotellet. Välj mellan att ta pendeltåget eller följ väg 73 söderut mot Nynäshamn.

Checka in i receptionen

Vi ser fram emot att höra från dig!
Kontakta oss på info@skargardshotellet.se
eller 08-520 111 20.

nynastips

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm!!

mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev