Bubbelpool i relaxavdelningen
Avkopplande bastubad
Bubbelpool i relaxavdelningen
Bastudetaljer

Koppla av i vår relaxavdelning

Njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Här kopplar du av efter dagens aktiviteter och utmaningar. Njut i det varma vattnet i vår bubbelpool, koppla av i vår bastu och sköna relaxmöbler. Prova att få massage av vattenmassagebädden. Relaxavdelningen abonnerar du, så att du har den helt för dig själv under 80 minuter.  För dig som hotellgäst på Skärgårdshotellet är priset 120 kr/person. Om du inte är boende på hotellet men vill njuta av vår relaxavdelning är priset 220 kr/person. Kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig att boka din tid.

Pris

• För hotellgäster 120/person för 80 minuter.
• För externa gäster 220/person för 80 minuter.

Öppettider

Måndag-Söndag kl.10.30-22.30
(Fredagar och lördagar är endast bokningsbara för våra hotellgäster.)

Bokning & mer information

Vill du veta mer kontakta oss med din förfrågan på telefonnummer 08 520-111 20 eller mejla oss info@skargardshotellet.se

Våra bästa erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

Skärgårdsmyspaket

Det behövs lite mys i dessa tider. Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni, helt för er själva, myser i vår relaxavdelning

LÄS MER

  • Afternoon Chocolate

Afternoon Chocolatepaket

Kan du tänka dig något härligare än en Afternoon Tea där allt du serveras innehåller choklad? Då är Afternoon Chocolatepaketet något för dig!

LÄS MER

nynastips

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm!!

Få våra bästa tips
mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få erbjudanden och senaste nytt från oss.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du till vår integritets– och cookiespolicy.