Relaxavdelning med jaccuzi
Relaxavdelning med bastu

Koppla av i vår relaxavdelning

Njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Här kopplar du av efter dagens aktiviteter och utmaningar. Njut i det varma vattnet i vår bubbelpool, koppla av i vår bastu och sköna relaxmöbler. Prova att få massage av vattenmassagebädden. Relaxavdelningen abonnerar du, så att du har den helt för dig själv under 80 minuter.  För dig som hotellgäst på Skärgårdshotellet är priset 95 kr/person. Om du inte är boende på hotellet men vill njuta av vår relaxavdelning är priset 195 kr/person. Kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig att boka din tid.

Pris

• För hotellgäster 95 kr/person för 80 minuter.
• För externa gäster 195 kr/person för 80 minuter.

Öppettider

Måndag-Söndag kl.10.30-22.30
(Fredagar och lördagar är endast bokningsbara för våra hotellgäster.)

Bokning & mer information

Vill du veta mer kontakta oss med din förfrågan på telefonnummer 08 520-111 20 eller mejla oss info@skargardshotellet.se

Våra bästa erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

  • Hotellfrukost

Frukost

På Bryggan serveras vår frukost, här får Du känsla av att vara i skärgården. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma.

LÄS MER

  • Maskinrummet hotellets gym

Maskinrummet

Som hotellgäst på Skärgårdshotellet har du alltid fri tillgång till Maskinrummet (hotellets gym) som är öppet dygnet runt.

LÄS MER

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm.

Få våra bästa tips