Räkafton

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett glatt gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Istället för buffé blir det i dessa tider bordservering, men du får förstås fortfarande frossa hur mycket räkor du vill, välj mellan vanliga och rökta räkor från Nynäs Rökeri. Till räkorna serveras Västerbottenpaj, pain riche, smör, aîoli, ostar, päron och vindruvor.

Under kvällen får ni njuta av skönsång från vår trubadur Jocke Rosendal som spelar en blandning av svenska visklassiker, såsom Cornelis Vreesvijk, Ulf Lundell och Lasse Tennander.

Datum: Fredagen 16 februari, Fredagen den 22 mars och Fredagen den 26 april
Tid: 19.00
Pris: 355 kr/person

Förköp av biljetter

Köp din biljett via info@skargardshotellet.se, 08-520 111 20 eller direkt i vår reception. Då det endast finns ett begränsat antal platser är det endast förköp som gäller. I samband med bokning tar vi betalt med kort eller Swish.

Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk?

Inga problem, säg till i samband med bokning så löser vi det.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

  • Räkafton

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Ät så mycket räkor ni orkar från Nynäs Rökeri.

Skärgårdsmyspaket

Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni myser i vår relaxavdelning