Räkafton

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett glatt gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Istället för buffé blir det i dessa tider bordservering, men du får förstås fortfarande frossa hur mycket räkor du vill, välj mellan vanliga och rökta räkor från Nynäs Rökeri. Till räkorna serveras Västerbottenpaj, pain riche, smör, aîoli, ostar, päron och vindruvor.

Under kvällen får ni njuta av skönsång från vår trubadur Jocke Rosendal som spelar en blandning av svenska visklassiker, såsom Cornelis Vreesvijk, Ulf Lundell  och Lasse Tennander.

Såklart är vi noga med att hålla avstånd under kvällen och har därför valt att minska antalet gäster under kvällen. Först till kvarn!

Datum & tid

Just nu har vår räkafton säsongsuppehåll. Vi återkommer gällande vårens datum för räkafton.

Pris

250 kr/ vuxen.

Förköp av biljetter

Köp din biljett via info@skargardshotellet.se, 08-520 111 20 eller direkt i vår reception. Då det endast finns ett begränsat antal platser är det endast förköp som gäller. I samband med bokning tar vi betalt med kort eller Swish.

Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk?

Inga problem, säg till i samband med bokning så löser vi det.

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

  • Skaldjurspaket

Skaldjurspaket

Lyxa till det med en skaldjursweekend i Nynäshamn. Njut av skärgården, havets läckerheter och låt er bli ompysslade på vårt familjära hotell.

LÄS MER

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

Skärgårdsmyspaket

Det behövs lite mys i dessa tider. Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni, helt för er själva, myser i vår relaxavdelning

LÄS MER