Hotellfrukost

Njut av frukost på Bryggan

På Bryggan (vår matsal) serveras vår frukost, här får Du känsla av att vara i skärgården. Sydost om fyren kommer Söderblom roende i sin eka. Han har varit ute och vittjat näten under morgontimmarna. Men nu står frukosten uppdukad i hans eka.

Vi hoppas att du ska känna dig som hemma och när du startar dagen med vår frukostbuffé. Om ni vill unna er lite extra egen tid på morgonen går det även att få frukost på rummet för 90 kr extra i serveringskostnad.

Frukostens öppettider

Måndag – Fredag Kl 06.00-09.30
Lördag – Söndag Kl 07.30-10.00

Du som inte bor hos oss som hotellgäst är förstås välkommen att avnjuta vår frukostbuffé hos oss på Skärgårdshotellet för priset av 100 kr/person. Boka bord på 08-520 111 20 eller via info@skargardshotellet.se.

Våra bästa erbjudanden

  • Cykelpaket i Nynäshamn

Cykelpaket

Upptäck en fantastisk skärgårdsmiljö, mängder av badplatser och naturreservat dit ni enkelt tar er med lånecykeln som ingår i vårt cykelpaket.

LÄS MER

  • Nåttaröpaketet

Skärgårdspaket

Planerar du att spendera sommaren i Sverige? Upplev Stockholms södra skärgård. Checka in hos oss och gör en dagsutflykt till ön Nåttarö.

LÄS MER

  • Räkafton

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Ät så mycket räkor ni orkar från Nynäs Rökeri.

LÄS MER

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm.

Få våra bästa tips