Hotellfrukost

Njut av frukost på Bryggan

På Bryggan (vår matsal) serveras vår frukost, här får Du känsla av att vara i skärgården. Sydost om fyren kommer Söderblom roende i sin eka. Han har varit ute och vittjat näten under morgontimmarna. Men nu står frukosten uppdukad i hans eka.

Vi hoppas att du ska känna dig som hemma och när du startar dagen med vår frukostbuffé. Om ni vill unna er lite extra egen tid på morgonen går det även att få frukost på rummet för 90 kr extra i serveringskostnad.

Frukostens öppettider

Måndag – Fredag Kl 06.00-09.30
Lördag – Söndag Kl 07.30-10.00

Du som inte bor hos oss som hotellgäst är förstås välkommen att avnjuta vår frukostbuffé hos oss på Skärgårdshotellet för priset av 100 kr/person. Boka bord på 08-520 111 20 eller via info@skargardshotellet.se.

Våra bästa erbjudanden

  • Relaxavdelningen

Relaxavdelningen

Njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Här kopplar du av efter dagens aktiviteter och utmaningar. Koppla av i bubbelpoolen och bastu.

LÄS MER

  • Maskinrummet hotellets gym

Maskinrummet

Som hotellgäst på Skärgårdshotellet har du alltid fri tillgång till Maskinrummet (hotellets gym) som är öppet dygnet runt.

LÄS MER

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm.

Få våra bästa tips