Bokfrukost

Bokfrukost

Succén är tillbaka! Den 20:de mars bjuder vi in till vår andra bokfrukost i samarbete med Bokslukaranki och Klackenbergs Böcker & Papper. Starta lördagen med hotellfrukost samtidigt som du lyssnar på intressanta intervjuer och samtal med fem författare. Författarna du möter under frukosten är Patrik Lundberg, Sara Molin, Lina Bengtsdotter, Pascal Engman och David Ärlemalm.

Nynäshamns lokala bokhandel Klackenbergs Böcker & Papper kommer finnas på plats under bokfrukosten och har författarnas böcker till försäljning. Passa på att få böckerna signerade med en personlig hälsning av författarna. Under förmiddagen lottas även fina vinster ut till lyckliga vinnare.

Maxantal besökare är 45 st enligt rådande restriktioner. Eventet hålls i vår största konferenslokal Gäddan med tillhörande lobby och grannlokal Vassen.

Bokbyte

Inte nog med intressanta författarmöten så anordnas bokbyte under eventet. För att delta tar du med dig 1-3 böcker som du vill byta mot ny läsning. Delade glädje är dubbel glädje!

Författarna som kommer är:

Patrik Lundberg, Sara Molin, Lina Bengtsdotter, Pascal Engman och David Ärlemalm

Datum & tid

Lördag den 20:de mars kl 9.00-13.00

Pris

250kr/person. Priset inkluderar hotellfrukost, författarsamtal och bokbyte.

Förköp av biljetter

Köp din biljett via info@skargardshotellet.se, 08-520 111 20 eller direkt i vår reception. Då det endast finns ett begränsat antal platser är det endast förköp som gäller. I samband med bokning tar vi betalt med kort eller Swish.

  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

  • Skaldjurspaket

Skaldjurspaket

Lyxa till det med en skaldjursweekend i Nynäshamn. Njut av skärgården, havets läckerheter och låt er bli ompysslade på vårt familjära hotell.

LÄS MER

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

Skärgårdsmyspaket

Det behövs lite mys i dessa tider. Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni, helt för er själva, myser i vår relaxavdelning

LÄS MER