Bryggerivisning
Chokladprovning
Kreativt Måleri
Fiskesafari
Yoga

Kreativt Måleri

Kreativt Måleri är en metod för att frigöra den egna kreativiteten och att hitta ett eget sätt att göra bildkonst. Genom olika måleriövningar, under ledning av en instruktör, lär ni er att släppa kontrollen och släppa loss måleriet. Många gånger är rädsla för att misslyckas en stor bromskloss som sitter i vägen för att följa sina impulser, våga flöda och låta penseln leda. Under måleriet spelas även musik. Det är ett sätt att kunna gå in i sitt inre rum, och där komma i kontakt med känslor, drömmar, förnimmelser, impulser – som får komma ut i en bild.

Ett viktigt moment är reflektionen, då ni talar om bilderna, lär känna hur bilden kom till och vad den symboliserar. Att se och bekräfta varandras processer, och hur olika vi uttrycker oss, är inspirerande och ger större frihet, medvetenhet och skaparlust.

För bokning och mer information

Vänligen kontakta oss på info@skargardshotellet.se eller ring på 08-520 111 20.

  • Hidden
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
08-520 111 20

Fler aktiviteter

  • Aktivitet Bryggerivisning

Bryggerivisning

2019-06-14T12:49:23+02:00

Upplev en visning av det lokala bryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri. Smaka på de flesta olika ölsorter beroende på säsong. Lukta på humle, smaka på malt och se hur ölen bryggs.

Chokladprovning

2019-06-14T12:52:46+02:00

Få en guidning genom Chokladens historia, odling och tillverkning. Provsmaka olika sorters choklad, samt flera olika sorters praliner från Chokladhusets egna tillverkning som sker lokalt i Nynäshamn.

Kreativt Måleri

2019-06-14T12:53:48+02:00

Kreativt Måleri är en metod för att frigöra den egna kreativiteten och att hitta ett eget sätt att göra bildkonst. Genom olika måleriövningar lär ni er att släppa kontrollen och släppa loss måleriet.