Byggerivisning
Chokladprovning
Kreativt Måleri
Fiskesafari
Yoga
Aktivitet Bryggerivisning

Bryggerivisning

Upplev en visning av det lokala bryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri, här lämnas inget sinne oberört! Ni får smaka på de flesta av Nynäshamns Ångbryggeri olika ölsorter beroende på säsong – allt från härliga ”Bedarö Bitter” och traditionella ”Landsort Lager”, till den sammetslena ”Sotholmen Stout” och humlearomatiska ”Ålö Ale”. Har ni riktig tur kan det också finnas specialbrygder som endast finns i begränsad upplaga. Hör den spännande historian om hur bryggeriet kom till och vad som hänt på vägen från entusiastiska hembryggare till drivna hantverksbryggare. Lukta på humle och smaka på malt och se hur ölen bryggs – från maltkross till flaskfyllning. I jäs- och lagringsrummet ser ni hur ölen lagras i väntan på tappning på flaska eller fat.

För bokning och mer information

Vänligen kontakta oss på info@skargardshotellet.se eller ring på 08-520 111 20.

  • Hidden
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
08-520 111 20

Fler aktiviteter

  • Aktivitet Bryggerivisning

Bryggerivisning

2019-06-14T12:49:23+02:00

Upplev en visning av det lokala bryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri. Smaka på de flesta olika ölsorter beroende på säsong. Lukta på humle, smaka på malt och se hur ölen bryggs.

Chokladprovning

2019-06-14T12:52:46+02:00

Få en guidning genom Chokladens historia, odling och tillverkning. Provsmaka olika sorters choklad, samt flera olika sorters praliner från Chokladhusets egna tillverkning som sker lokalt i Nynäshamn.

Kreativt Måleri

2019-06-14T12:53:48+02:00

Kreativt Måleri är en metod för att frigöra den egna kreativiteten och att hitta ett eget sätt att göra bildkonst. Genom olika måleriövningar lär ni er att släppa kontrollen och släppa loss måleriet.