Presentkort

Presentkort

Vill du överraska någon med ett presentkort från Skärgårdshotellet? En god hotellfrukost där ni kan välja och vraka, svälja och smaka. En tid i spa där ni på tu man hand får relaxa och prata, basta och bada. En övernattning med middag där man kan njuta och vara, lugna och glada. Till en present är det bara att låta din fantasi gå loss, för allt det här kan du ge bort med ett presentkort från oss.

Presentkort kan du köpa direkt här på hemsidan eller i vår reception. Du väljer om du vill ha det på en specifik summa eller om du hellre vill ha presentkort på ett av våra erbjudanden.

Fyll i formuläret nedan för att beställa ditt presentkort. Betala genom att swisha till 123 115 43 43 och ange ditt namn i meddelandefältet. När vi fått din betalning skickar vi presentkortet per post till den adress du önskat i formuläret.

Presentkortet gäller i ett år från inköpsdatum.

Vid frågor & mer information

Vid frågor och mer information kontakta oss på telefonnummer 08-520 111 20 eller maila oss info@skargardshotellet.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

  • Räkafton

Räkafton med trubadur

Samla ihop ett gäng av vänner för en trevlig räkafton på Skärgårdshotellet. Ät så mycket räkor ni orkar från Nynäs Rökeri.

Skärgårdsmyspaket

Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni myser i vår relaxavdelning