Hundrum på Skärgårdshotellet

Hundrum

Vi älskar hundar och har full förståelse att våra fyrbenta vänner också vill bo på hotell. Därför är Skärgårdshotellet ett hundvänligt hotell. Vi välkomnar alla övernattande hundar lite extra med vårt hundkit med hundgodis, påsar, filt och vattenskål.

Hundar får vara med nästan överallt på hotellet förutom i vår matsal och relaxavdelning. Vill ni ta med hunden till frukosten går det bra att äta frukost i vår lobby som ligger i direkt anslutning till matsalen.

Pris

Hundrumstillägg kostar 200 kr/rum.

Bokning & mer information

Vill du veta mer kontakta oss med din förfrågan på telefonnummer 08 520-111 20 eller mejla oss info@skargardshotellet.se

Våra bästa erbjudanden

Skärgårdsmyspaket

Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni, helt för er själva, myser i vår relaxavdelning

LÄS MER

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

LÄS MER

  • Kajakpaket

Kajakpaket

Upplev naturen och havet på riktigt nära håll när du glider fram bland kobbar och skär längs med Nynäshamns kustband i Stockholms södra skärgård.

LÄS MER

nynastips

Nynäshamnstips

Passa på att se dig omkring när du bor hos oss, Nynäshamn är en mysig skärgårdsstad där varje säsong har sin egen charm!!

Få våra bästa tips
mail

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få erbjudanden och senaste nytt från oss.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du till vår integritets– och cookiespolicy.