Yogaweekend på Skärgårdshotellet

Koppla av i vår avslappnande skärgårdsmiljö där havet lugnar och själen får ro. Låt dina tankar finna nya vägar under en Yogaweekend på Skärgårdshotellet i Stockholms skärgård på sluttningen ovanför hamnen i Nynäshamn med en härlig vy över Bedarön. Tillsammans med Thai Yoga Massage Center arrangerar  vi tre yogaweekend under 2019. Ta med dig dina vänner och följ med på en helg av välbefinnande och havsluft. Välj mellan helgerna 1-3 mars, 24-26 maj eller 4-6 oktober. 

Vid ankomst till hotellet börjar vi med att sänka tempot och samlas med ankomstkaffe innan vi inleder helgens första yogapass. På lördagen väcker vi kroppen med yoga innan vi njuter av en välfylld frukostbuffé. Dagens nästa yogapass sker först på eftermiddagen så här finns tid för en promenad längs med havet eller en stund i vår relaxavdelning (bokas i receptionen). Under lördagen äter vi gemensam lunch och middag. Söndagen börjar även den med ett lugnt yoga innan frukost. Sedan avslutas helgen med yoga och guidad avslappning. Innan avfärd serveras även kaffe, te och smörgås.

Detta ingår i Yogaweekend:
• Två övernattningar i del i dubbelrum (300 kr i enkelrumstillägg)
• Fem yogapass
• Ankomstkaffe
• Frukostbuffé både lördag och söndag
• Lunch och middag under lördagen
• Kaffe och smörgås innan avresa
• Fri tillgång till gym
• Möjlighet att boka privat relaxavdelning med bubbelpool och bastu för 95 kr/person

Bokning & priser
Yogaweekend: 2475 kr/ person i dubbelrum (300 kr i enkelrumstillägg).
För att boka din plats på vår yogaweekend maila till elisabeth_thai@hotmail.com eller 073-634 10 87.

Om du bor i Nynäshamn och vill vara med på endast yogan kostar det 650 kr för hela helgen eller 130kr per tillfälle. Det går även bra att vara med på både yoga och måltider för 1700 kr.

Thai Yoga Massage Center
Vår Yogaweekend arrangeras i samarbete med Thai Yoga Massage Center. Thai Yoga Massage Center har sina lokaler på Skärgårdshotellet och drivs av Elisabeth Nilsson. Thai Yoga Massage Center erbjuder behandlingar inom Thaiyogamassage, Thai olje- och örtmassage, Hawaiiansk Lomi Lomi Massage, yoga samt yogaresor till Nerja.
Läs mer om Thai Yoga Massage Center 

Läs mer om alla våra hotellpaket >

yoga