Hotellrum på Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Hotellrummet är ditt tillfälliga hem. Vi erbjuder 70 rum i fyra kategorier, Enkelrum, Tvåbäddsrum, Dubbelrum och Trebäddsrum. Hos oss ingår alltid en härlig frukostbuffé, trådlöst Wi-Fi och fri parkering. Vi har tagit in en bit av skärgården i alla våra hotellrum. Tyger, tapeter och konst i hotellrummen visar en bit av vår skärgård, där inget hotellrum är det andra likt. Kvalitetssängar, utvalda marina möbler och badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line för att få den kompletta skärgårdskänslan. När du checkar in får du inget rumsnummer, utan en bryggplats. Navigera dig sen fram genom hotellet med hjälp av våra handmålade sjökort som pryder väggarna.

Våra hotellrum är ljusa och bekväma med ett marint tema, där vårt klassiska sjömärke sitter på väggen. Flera av rummen har balkong med utsikt över Mysingen,  Bedarön samt hamnen med de pittoreska hamnbodarna.

Vi har också rum som är anpassade för rörelsehindrade och rum där det är tillåtet att ta med sig hund.

Mysigt hotellrum med dubbelsäng

Hotellfrukost

På Skärgårdshotellet ingår alltid frukost för våra hotellgäster. Känn dig som hemma i vår varma matsal och starta dagen med en generös och härlig frukostbuffé. Önskar ni unna er frukost på rummet tillkommer en serveringskostnad på 90 kr. 

Frukost serveras:
Mån-fre; 06.00-09.30
Helger; 07.30-10.00

Även du som inte är hotellgäst hos oss är förstås välkommen att avnjuta en härlig och generös frukostbuffé hos oss på Skärgårdshotellet för priset av 100 kr/person. Boka bord på 08-520 111 20. Varmt välkommen!

Externa frukostgäster är välkomna till en kostnad av 100 SEK per person för frukost.

Enkelrum

Hotellrum med enkelsäng som är 90 cm bred, badrum i marint tema där du finner dusch eller badkar samt badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line, TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

Enkelsäng i ett av Skärgårdshotellets enkelrum Hotellfrukost. Stort urval av hantlar i vår gym. Välkommen till Maskinrummet (gymmet). Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Tvåbäddsrum

Hotellrum med två separata sängar som är 90 cm breda, badrum i marint tema där du finner dusch eller badkar, samt badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line, TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

 

Hotellrum på Skärgårdshotellet. Hotellfrukost. Stort urval av hantlar i vår gym. Välkommen till Maskinrummet (gymmet). Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Hotellrum med dubbelsäng 180 cm bred eller två separata sängs som är 90 cm breda. Badrum med dusch eller badkar i marint tema där du finner badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line. TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork. Hotellrummen har balkong med utsikt över Östersjön och Nynäshamn skärgård.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

 

Mysigt hotellrum med dubbelsäng Hotellrum med skärgårdsdekorationer Välkommen till Maskinrummet (gymmet). Hotellfrukost. Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Trebäddsrum

Trebäddsrummmen har två separata sängar samt en extrabädd för er som vill bo fler i samma hotellrum. Badrum med dusch eller badkar i marint tema där du finner badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line. TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

Hotellrum med två enkelsängar Hotellfrukost. Stort urval av hantlar i vår gym. Välkommen till Maskinrummet (gymmet). Skärgårdshotellet i Nynäshamn