Luciafotografering 2021

Luciafotografering

I år smygstartar vi luciafirandet redan den 12 december när fotograf Alice Ahlstedt erbjuder Luciafotografering mellan kl 10.00-15.00 på Skärgårdshotellet.

Fira in årets Lucia med att föreviga ett känslofyllt porträtt av familjen. Ta på er tomteluvorna, de glittriga skorna eller den glänsande flugan med matchande hängslen och kom på en mysig Luciafotografering. Familjer, barn, hundar och hela tokiga släkten är såklart varmt välkomna att delta i fotograferingen.

Fotograferingen sker i Skärgårdshotellets största konferenslokal Gäddan med gott om utrymme att hålla avstånd. Dessutom vistas endast ett sällskap i lokalen åt gången. I väntan på er tur eller efter er fotografering finns det möjlighet att köpa luciafika för både stora och små.

Datum & tid

Söndag den 12:e december kl 10-15.

Tidsbokning & bildbeställning

Boka er plats redan idag då det endast är förbokade tider som gäller under dagen, inget drop-in. Om ni är fler än 6 familjemedlemmar rekommenderar vi att ni bokar två tider.

Boka er tid här

Efter fotograferingen får ni ett mail med resultatet från fotograferingen. Först då bestämmer ni er i lugn och ro om ni önskar beställa bilder via ert personliga webbgalleri.

Pris

Julfotografering för 200 kr/familj (15 min).
I priset ingår 15 min fotografering och en högupplöst digital bildfil.

  • Hidden
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler erbjudanden

  • Guldpaket

Guldpaket

Sätt lite extra guldkant på tillvaron med vårt Guldpaket. Koppla av i vår relaxavdelning och avsluta kvällen med en 3-rättersmiddag i hamnen.

Skärgårdsmyspaket

Checka in hos oss och börja vistelsen med att skåla i mousserande på hotellrummet. Innan ni myser i vår relaxavdelning

  • Skaldjurspaket

Skaldjurspaket

Lyxa till det med en skaldjursweekend i Nynäshamn. Njut av skärgården och havets läckerheter.