Hotell & weekendpaket

Ta med din kära och ha en avkopplande weekendhelg i skärgårdsmiljö hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn.  Gå strandpromenaden längs havet, stanna vid någon av de utskjutande klipporna och se ut över havet och horisonten där himmel möter hav. Njut av naturens skådespel oavsett säsong. Känn den friska luften och avstressande miljön där havet lugnar och ger er inre ro. Slappna av i vår relaxavdelning med bubbelpool, bastu och skön relaxmiljö att vila upp sig i. Du avnjuter en vällagad 3-rätters middag på en restaurang nere i hamnen som är på promenadavstånd.

Jacuzzi och champagne

Relaxavdelning 

Välkommen att använda vår relaxavdelning under din vistelse hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Här kopplar du av efter dagens aktiviteter och utmaningar. Njut i det varma vattnet i vår bubbelpool, koppla av i vår bastu och sköna relaxmöbler. Du kan även beställa in väl kylda drycker.

Vill du abonnera relaxavdelningen så att du har den för dig själv tillkommer en kostnad för hotellgäster på 95 SEK/person. Är du inte hotellgäst men vill boka relaxen tillkommer en kostnad på 195 SEK/person. Fråga oss i receptionen så hjälper vi dig att boka relaxen.

Pris 

  • För hotellgäster 95 SEK/person för 80 minuter
  • För externa gäster 195 SEK/person för 80 minuter

Öppettider

Måndag-Söndag kl.10.30-22.30 (Fredagar och Lördagar endast för hotellgäster)

Vill du veta mer kontakta oss med din förfrågan på telefonnummer +46 (8) 520-111 20 eller mejla oss info@skargardshotellet.se

Standardpaket

Koppla av hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Upplev skärgårdsstaden i Nynäshamn samt ät en god och vällagad 3-rättersmiddag på en restaurang i hamnen. Sov ut i våra skärgårdsinspirerade hotellrum och avsluta dagen efter med vår generösa kontinentala frukostbuffé.

Weekendpaket inkluderar; Logi, 3-rättersmiddag och frukostbuffé.

Pris; 1060:-/person

Enkelrumstillägg; 300:-

 

Middag med havsutsikt Skärgårdshotellets soliga terass med havsutsikt Hotellrum med skärgårdsdekorationer

Flärdpaket

När du checkar in på ditt hotellrum möts du utav vin, frukt och godis. Avnjut en 3-rättersmiddag på en restaurang i hamnen som är på promenadavstånd. Sov ut i våra härliga skärgårdsinspirerade hotellrum och dagen efter njut av vår generösa kontinentala frukostbuffé.

Flärdweekend inkluderar; Logi, 3-rättersmiddag, vin, frukt och godis på ditt hotellrum vid ankomst och frukostbuffé.

Pris; 1160:-/person

Enkelrumstillägg; 300:-

Dubbelsäng i hotellrum med skärgårdskänsla. Hotellfrukost. ""

Deluxepaket

För er som vill unna er det lilla extra erbjuder vi deluxeweekends. Våra härliga deluxerum som har balkong och havsutsikt möter dig när du checkar in. I ditt hotellrum har vi ställt in vin, frukt, godis, morgonrockar och tofflor för högsta komfort. Byt om till badkläder och besök vår relaxavdelning som ni har tillgång till själva med bubbelpool, bastu och sköna relaxmöbler. Avnjut en god och vällagad 3-rättersmiddag på en restaurang i hamnen. Efter en god natts sömn dukar vi upp en generös kontinental frukostbuffé.

Deluxeweekend inkluderar; Logi, vin, frukt, godis, blommor, morgonrock och tofflor i ditt hotellrum, privat tillgång till relaxavdelningen, 3-rättersmiddag och frukostbuffé.

Relaxavdelningen bokar vi in åt dig vid bokning av Deluxeweekend.

Pris; 1360:-/person

Enkelrumstillägg; 300:-

Jacuzzi Middag med havsutsikt Hotellrum med skärgårdsdekorationer