Hotellrum på Skärgårdshotellet i Nynäshamn

Hotellrummet är ditt tillfälliga hem. Vi erbjuder 70 rum i fyra kategorier- Enkelrum, Tvåbäddsrum, Dubbelrum och Trebäddsrum. Hos oss ingår alltid en härlig frukostbuffé, trådlöst Wi-Fi och fri parkering. Vi har tagit in en bit av skärgården i alla våra hotellrum. Tyger, tapeter och konst i hotellrummen visar en bit av vår skärgård, där inget hotellrum är det andra likt. Kvalitetssängar, utvalda marina möbler och badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line för att få den kompletta skärgårdskänslan. När du checkar in får du inget rumsnummer, utan en bryggplats, som sig bör på ett skärgårdshotell.

Våra hotellrum är ljusa och bekväma med ett marint tema, där vårt klassiska sjömärke sitter på väggen. Flera av rummen har balkong med utsikt över Mysingen med Bedarön samt hamnen och de pittoreska hamnbodarna.

Vi har också rum som är anpassade för rörelsehindrade och rum där det är tillåtet att ta med sig hund.

Dubbelsäng i skärgårdsinspirerat rum

Badrummet 

Vi har skapat badrum i skärgårdsinspirerade teman med materialval som är rogivande. Vattennära färger för att din upplevelse ska bli så avslappnad som möjligt. Badrumsserien med dess produkter är ifrån Organic Damana Bath Line. Stora badlakan och generösa handdukar ser vi som en självklarhet.

Bädden

Vi anser att en god natts sömn är sin vikt värd i guld, det säkerställer vi genom att ha kvalitetssängar och bäddlinne i 100 % bomull för högsta komfort och kroppens möjlighet att andas under sömnen. Kvalitetstäcke och sköna kuddar bidrar också till en god natts sömn.

Marin konst i våra hotellrum

Skärgårdshotellet i Nynäshamn har själ och hjärta i skärgården där vi har lyft in en bit av skärgårdsmiljöer i våra hotellrum. Öppet hav, en fyr, klippblock eller kanske ett fartyg möts du av när du checkar in hos oss. I en del av våra hotellrum finner du fotokonst ifrån den lokala fotokonstnären Patrik Liljestedt.

Frukost ingår alltid hos oss

Hos oss startar du dagen med en generös och härlig kontinental frukostbuffé. Vår frukostpersonal ger dig den bästa starten på dagen med sin personliga service och alltid ett leende över till dig. Utbudet på frukostbordet varierar efter säsong.

Frukost serveras:

Mån-fre; 06.00-09.30

Helger; 07.30-10.00

För frukost på rummet tillkommer en serveringskostnad på 90 SEK. 

Härlig hotellfrukost för alla

För dig som inte är hotellgäst, men ändå vill avnjuta en härlig och generös kontinental frukostbuffé hos oss på Skärgårdshotellet i Nynäshamn varmt välkommen förbi.

Externa frukostgäster är välkomna till en kostnad av 100 SEK per person för frukost.

Enkelrum

Hotellrum med enkelsäng som är 90 cm bred, badrum i marint tema där du finner dusch eller badkar samt badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line, TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid

Enkelsäng i ett av Skärgårdshotellets enkelrum Jacuzzi Skärgårdshotellets reception

Tvåbäddsrum

Hotellrum med två separata sängar som är 90 cm breda, badrum i marint tema där du finner dusch eller badkar, samt badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line, TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

 

Hotellrum med dubbelsäng och TV Dubbelsäng Rymligt badrum med dusch Dubbelrum med grönskande utsikt

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Hotellrum med dubbelsäng 180 cm bred eller två separata sängs som är 90 cm breda. Badrum med dusch eller badkar i marint tema där du finner badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line. TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork. Hotellrummen har balkong med utsikt över Östersjön och Nynäshamn skärgård.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

 

Hotellrum med skärgårdsdekorationer Hotellrum med skärgårdsdekorationer Utsikt från skärgårdshotellet Mysigt hotellrum med dubbelsäng

Trebäddsrum

Trebäddsrummmen har två separata sängar samt en extrabädd för er som vill bo fler i samma hotellrum. Badrum med dusch eller badkar i marint tema där du finner badrumsprodukter ifrån Organic Damana Bath Line. TV, gratis WI-FI, telefon, arbetsbord och hårtork.

Fri parkering och en generös frukostbuffé ingår alltid.

Hotellrum med två enkelsängar Hotellfrukost Hotellrum med skärgårdsdekorationer Utsikt från skärgårdshotellet